Hétről-hétre különleges design tárgyakat kínálunk óriási kedvezménnyel. Iratkozz fel a hirlevélre! 

Sajtó

A Dezigen.hu egy Magyarországon még példa nélküli start-up internetes design portál, mely ismert designerek ajánlásával mutatja be a legnagyobb gyárak termékeitől kezdve a legkisebb manufaktúrák gyöngyszemeit. A web-oldal a bemutatott tárgyakat megrendelhetővé is teszi és rövid időszakra különleges kedvezményt biztosít a regisztrált felhasználók számára.

Az oldal létrehozásának nem titkolt célja, hogy a dizájnt övező luxus-nimbuszt letörve szélesebb körben tegye ismertté, és elérhetővé a minőségi kreativitást. Közvetlen és természetes hangvétel segítségével igényes tárgykultúrát kíván propagálni, miközben a nyílt véleménynyilvánítás lehetősége mellet a diszkrét vásárlásnak is teret biztosít.

Mivel a design életünk elengedhetetlen része, hát legyen mindenkié - Design mindenkinek!

Észre sem vesszük, de élettereinket lépten-nyomon körülveszik a formatervezett eszközök. Nem is gondolunk bele, hogy ezeket a bútorokat, lámpákat, járműveket a kreativitás, gondos alkotó kezek formálták olyanná, amilyennek ismerjük őket. Gyönyörködünk bennük, ha szépek, bosszankodunk, ha valami nem praktikus módon, vagy kényelmetlenül használható rajtuk. Amikor valamilyen használati tárgyat szeretnénk vásárolni, az is gond, ha nincs választék, de hasonlóan nehéz helyzet előtt állunk, amikor a temérdek lehetőség között tanácsatalanul állunk - nem tudunk választani. A döntésben segíthet valamilyen előkép, a minőség, vagy az ár, de legtöbbször elkelne egy független szakértő tanácsa. Sokszor elég egy mondat, ami megerősít, átbillent végképp elbizonytalanodott helyzetünkön.

Néhány designert, építészt, belsőépítészt sikerült rávenni arra, hogy megosszák polcaikon tornyosuló katalógusaik tartalmát. Azt is sikerült elérni, hogy rövid időre a design-termékek forgalmazói, gyártói ellenállhatatlanul alacsony áron tegyék elérhetővé azokat az árucikkeket, melyeket tervezőink láttak, kipróbáltak, ezáltal megbízható véleményt tudnak róluk formálni. Ha ez nem lenne elég, kérdésekkel lehet feltenni a szakértőknek. A termékekhez fűzött véleményken túl a dezigen blogban a legkülönbözőbb szakmai témákban született írásaik olvashatóak. Hétről hétre megjelenő újabb és újabb válogatásban a nagy nemzetközi márkák mellett a tehetséges magyar formatervezés gyümölcsei is felsorakoznak.

Aki a jót egyszerűen szeretné elérni, az oldal rendszeres látogatója lesz.
Dezigen - hozzuk a formát

Letöltések:

 
Dezigen leírás (doc, 23Kb)  
Dezigen logo (png, 16Kb)  Sajtó kapcsolat: sajto@dezigen.hu, +36 1 43 00 294
Screenshotok (zip, 5Mb)  Kérjük, hogy a megjelenésekről emailben értesítsetek a fenti címen.

 

oszd meg: