Hétről-hétre különleges design tárgyakat kínálunk óriási kedvezménnyel. Iratkozz fel a hirlevélre! 

Loft Interior étkezőasztal tervező pályázat

Masinát az étkezőbe!

A Loft Interior egyedi és kisszériás tömörfa bútorokkal, illetve padló- és homlokzatburkolatokkal foglalkozó vállalkozás. 2013 tavaszán étkezőasztal tervező pályázatot hirdetett meg, melyre 49 alkotó illetve alkotói csoport 80 pályaműve érkezett be. A neves zsűri tagjainak - név szerint Tildy Béla, Beretka Miklós, Varró Zoltán és Kálmán Attila - nem volt könnyű dolga a kiválasztásban, mely során szem előtt tartották az ötletességet és újszerűséget. Az első forduló után a három továbbjutó közt is szoros verseny alakult ki a második fordulóban.  Végül július 19-én vált nyilvánossá, hogy a pályázat I. díját Juhos Lehel nyerte megnagyobbítható asztal tervével, melynek a Masina fantázianevet adta.

tovább olvas

Alessi vs noname

nem tudtam neki ellenállni...

...mármint annak, hogy megvegyem azt a leértékelt bóvlit, amit már több ismerősök kezén láttam, és kísértetiesen emlékezett arra a kis gyöngyszemre, amit családom kedveskedése folytán pár éve karácsonyra kaptam. Ezúttal az egyik nagyábécé polcán láttam meg leértékelve (szándékosan nem a leárazva szót használom, mivel számomra még az alacsonyabbnál is alacsonyabb összeg is soknak tűnt ezért az értéknek egyáltalán nem modható ipari hulladékért), nagyranőtt számlapjával, gémkapoccsal átlőtt, alig átlátszó fóliacsomagolásban...

tovább olvas

Textilizált üveg

határtalan belsőépítészeti lehetőség

Máshol inkább eltüntetnék a hátulról jövő fényforrást, itt úgy tűnik, erényt sikerül kovácsolni a tekergő led-szalag fényfonalából, miközben az az egymásra fedő, különböző textilrétegeknek centiről-centire új minőséget biztosít.

tovább olvas
korábbi cikkek